Chisinau, Moldova
www.procafe.md
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Expres Distributie S.R.L. S.C
CAFEUA DE DIMINEATA = DISPOZITIA BUNA PE TOT PARCURSUL ZILEI
Despre noi
Ne-am infiinţat încă din anul 2005 ca o societate comercială, si ne-am propus sa dezvoltăm în R. Moldova piaţa de vânzări şi service a produselor de Cafea. Ne reuşeşte aceasta împreună cu Partenerii nostri, leaderi pe plan naţional şi internaţional în industria cafelei, espressoarelor şi automatelor de cafea casnice şi profesionale.

ProCafe în prezent are peste 500 de clienţi. Suntem dedicaţi, responsabili, totdeauna atenţi la clienţii şi consumatorii noştri. Actionăm continuu pentru a depasi asteptarile tuturor si pentru a gasi noi solutii pentru o mai buna calitate a cafelei. Aceste valori ne aduc pe toti mai aproape de clientii si consumatorii nostri si reflecta personalitatea noastră.

Oferim o gamă largă de aparate şi cafea de ultimă generaţie de aparate complet automate. Printr-o singura apasare de buton, aparatele oferite de ProCafe, macina, dozeaza si prepara singure o cafea proaspata, eliminand automat rezidurile. Aceste aparate sunt concepute in asa mod incat, pe langa prepararea cafele de calitate, ofera si posibilitatea de a savura orice alta bautura calda – ceai, ciocolata, cappuccino.

Pentru toate produsele din gama propusă va asiguram asistenţa tehnica atat pe perioada garantiei cat si dupa expirarea acesteia. Service-ul este asigurat de tehnicienii firmei noastre cu piese de schimb originale.

Te invitãm sã experimentezi ProCafe şi avem încredere că împărtăsim aceeaşi convingere. Veniţi la sediul companiei noastre unde veti degusta o cafea espresso.
Principale produse si servicii: DISTRIBUITOARE AUTOMATE PENTRU PREPARAREA BAUTURILOR CALDE,CAFEA,CIOCOLATA,CIAI.....
Tipul companiei: Importator-Distribuitor
Numarul de lucratori: 5-10
Fondat in: 2005

Contacte
Denumirea companiei Expres Distributie S.R.L. S.C
Adresa V. Alecsandri,13
Oras/Sat Chisinau
Tara Moldova
Telefon 373-22-738743, 373-68-577113
Website
Expres Distributie S.R.L. S.C
CAFEUA DE DIMINEATA = DISPOZITIA BUNA PE TOT PARCURSUL ZILEI